Opslag in een container

Opslag in een container

Heeft u voor korte of lange termijn behoefte aan opslag? Bijvoorbeeld in geval van een verhuizing waardoor de inboedel tijdelijk opgeslagen moet worden. Of objecten die alleen maar in de weg staan in uw interieur of garage? Dan bieden wij u de mogelijkheid om deze op te slaan in een afsluitbare container. Wij hebben de beschikking over containers in verschillende afmetingen. Voor een kleine inboedel volstaat een container van 33.1 m3 oftewel 20ft, de kosten zijn €110,- per maand. Uw objecten worden veilig en droog opgeslagen. Heeft u meer ruimte nodig dan kunt u kiezen voor de container van 67,3 m3 oftewel 40ft, hiervoor betaalt u €175,- per maand. Aangezien wij ook een transportbedrijf zijn, kunnen wij voor u de objecten zoals een inboedel naar de container vervoeren.

Opslag voor boot, caravan, camper of auto

Opslag voor caravan, camper of auto

Ook kunt u gebruikmaken van onze stalling. Hier kunt u uw caravan, camper of auto stallen. De prijs is afhankelijk van de lengte van het voertuig en is vanaf €50,- per strekkende meter. Een ideale oplossing als u het voertuig niet op eigen terrein kunt plaatsen en bovendien staan de voertuigen veilig op onze ruim bemeten en afsluitbare stalling. U kunt de boot, caravan, camper of auto voor een relatief korte periode stallen, bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden. Maar ook het hele jaar door is mogelijk.

Welke vorm van opslag u ook nodig heeft, wij verzorgen het graag voor u. Uw eigendommen zijn bij ons in goede handen. Ongeautoriseerde personen hebben geen toegang hiertoe en het terrein wordt bewaakt.

Opslag bij een betrouwbaar bedrijf is voor veel mensen een prima oplossing om hun goederen die tijdelijk of langdurig opgeslagen moeten worden elders onder te brengen.

Bel ons direct!

Wilt u nadere informatie dan verzoeken wij om ons te bellen. Wij streven naar maatwerk en bespreken graag mondeling de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Kiest u voor een veilige opslag van uw objecten dan ligt de keuze voor ons voor de hand. Wij maken waar wat wij beloven: Kwaliteit en service tegen een goede prijs.

Diverse opslag snel geregeld