Transportbedrijf Marco van Stralen

Specialist in (inter)nationaal transport

Transportbedrijf Marco van Stralen in Zuid-Scharwoude voert in eigen beheer transporten uit. Of het nu gaat over nationaal transport, internationaal transport of advies op het gebied van transport, wij hebben de juiste kennis en vakmanschap in huis. Vanuit Zuid-Scharwoude bieden wij diverse logistieke diensten voor bedrijven en particulieren.

Bij ons bent u verzekerd van maatwerk en verzorgen wij transport van grote en kleine objecten. U kunt bij ons terecht voor koeltransport, zeecontainer transport en winkeldistributie. Spoed is vaak mogelijk! Wij geloven niet in onmogelijkheden, maar in oplossingen.

Optimale service is ons doel

Transportbedrijf Marco van Stralen

Optimale service voor onze klanten is ons streven. Daarom zullen wij alles in het werk stellen om uw transportopdracht tot in de puntjes te verzorgen.

U kunt bij ons ook terecht voor transportbemiddeling. Mocht een transport door ons op dat moment niet mogelijk zijn, dan gaan wij voor u op zoek naar een vervoerder die dat wel kan verzorgen. Wij onderhouden voortdurend contact met de transporteur zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de voortgang en bijvoorbeeld optredende vertragingen.

Transportbemiddeling door ons heeft zijn belang in de praktijk al volop bewezen. U kunt vertrouwen op onze expertise zodat alles vlekkeloos verloopt. Wij adviseren u om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij kunnen bepalen welk van onze partners wij kunnen inschakelen om uw opdracht zo effectief mogelijk te laten uitvoeren. Onze handelswijze heeft ons een prima reputatie opgeleverd doordat wij meedenken met de klant. U heeft tenslotte niets aan loze beloften die uiteindelijk niet waargemaakt kunnen worden.

Bel ons vandaag nog!

Heeft u dus een transport dat om welke reden dan ook niet door ons verzorgd kan worden en wilt u toch kunnen vertrouwen op een transportbedrijf dat zijn kwaliteit in de praktijk heeft bewezen? Maakt u dan gebruik van onze transportbemiddeling. Belt u ons vandaag nog voor alle mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst met raad en daad. Velen gingen u al voor en dat heeft ons een tevreden klantenkring opgeleverd.

Transportbedrijf Marco van Stralen