Marco van Stralen Transport

De geschiedenis van Transportbedrijf Marco van Stralen

Transportbedrijf Marco van Stralen is opgericht in 2010. Marco heeft ruim 20 jaar ervaring in de transportsector. In 2017 is er een tweede vrachtwagen bijgekomen en dus ook een tweede chauffeur. Wij zijn een ambitieus bedrijf en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Maatwerk in transport

Transportbedrijf Marco van Stralen

Ook de opslag van goederen en de stalling van voertuigen zoals campers, boten en caravans behoren tot de mogelijkheden. Wij streven altijd naar maatwerk daarom stellen wij prijs op een persoonlijk contact met de opdrachtgever. Elk project vereist immers een unieke aanpak. Wij denken mee en geven aanbevelingen. Wat zijn de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden?

Transport bemiddeling

Als wij niet aan de opdracht kunnen voldoen dan beschikken wij over een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die dezelfde hoge kwaliteitsnormen als wij hanteren. Transport bemiddeling maakt deel uit van onze dienstverlening zodat wij de beste service kunnen bieden aan onze klanten. Onze chauffeurs verzorgen (inter)nationale transporten waarbij uw eigendommen met de juiste zorg worden behandeld.

Door het leveren van topkwaliteit en de beste service zijn wij inmiddels een gerespecteerde speler in de markt geworden met een grote tevreden vaste klantenkring. Wij kijken altijd verder dan de horizon. Zijn er zaken die wij kunnen verbeteren dan hebben wij een luisterend oor. Kwaliteit en service zijn onze speerpunten en waar verbeterpunten aan de orde zijn dan springen wij hier direct op in.

Meer over Transportbedrijf Marco van Stralen

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Transport is onze passie en dat merkt u aan onze persoonlijke benadering. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant met zijn of haar unieke wensen en behoeften.

Transportbedrijf Marco van Stralen is een snel groeiend bedrijf dat zijn oog richt op de toekomst. Wij houden ons voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in de transportsector en stellen onze dienstverlening bij wanneer de omstandigheden veranderen. Alleen zo kunnen wij garanderen dat wij voor nu en in de toekomst u optimaal van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en bel ons vandaag nog zodat wij uw opdracht kunnen omzetten in een effectieve aanpak.